Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

                                       
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
Μινύου 3                                                                                                                                                          
Τ.Κ.:  32300 Ορχομενός                                                          
Πληροφορίες: Σταράς Κων/νος
Τηλ. : 2261039045                                                    Ημερομηνία: 25-11-2015
Fax :  2261039044
e-mail:  sdeorchHYPERLINK "mailto:sdeorch@otenet.gr"@HYPERLINK "mailto:sdeorch@otenet.gr"otenetHYPERLINK "mailto:sdeorch@otenet.gr".HYPERLINK "mailto:sdeorch@otenet.gr"gr                                         Αρ. Πρωτ.: 165
                               

Θέμα:   Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου Επισκευής-συντήρησης ξύλινων κουφωμάτων ΣΔΕ Ορχομενού.

1.    Απευθύνουμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχου συντήρησης των εξωτερικών και εσωτερικών ξύλινων κουφωμάτων του ΣΔΕ Ορχομενού,  με κριτήριο τη χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή.
2.    Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο διαγωνισμό καλούνται να καταθέσουν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού  οδός Μινύου αριθμ. 3 ΤΚ 32300 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* μέχρι την 11/12/2015, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 18.00.
3.    Ανάδοχος θα αναδειχθεί εκείνος που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, με την προϋπολογισθείσα δαπάνη  να ανέρχεται έως του ποσού των 3000,00 € πλέον ΦΠΑ, συμπεριλαμβανομένης κάθε επιμέρους δαπάνης(ασφαλιστικές εισφορές, κάθε είδους κρατήσεων, γενικών εξόδων και εργολαβικού οφέλους).

Πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό θα δίδονται από τον κ. Σταρά Κων/νο  τηλ. 2261039045 κινητό 6972290333 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

*Στην Επιτροπή διαγωνιστικής μειοδοτικής διαδικασίας ο ανάδοχος επί ποινή αποκλεισμού, μαζί με την οικονομική προσφορά (εντός σφραγισμένου φακέλου στο θεωρημένο έντυπο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ, άλλως αποκλείεται της διαδικασίας) υποβάλλει, υπεύθυνη δήλωση, όπου δηλώνεται ρητά ότι έλαβε γνώση των τοπικών συνθηκών του έργου και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τα οριζόμενα στην τεχνική περιγραφή.

Επισυνάπτεται έντυπο Τεχνικής Περιγραφής του έργου, πίνακας Οικονομικής Προσφοράς και Υπεύθυνη Δήλωση  προς συμπλήρωση.

                                                                     Ο Διευθυντής 
                                    
                                                                       


Σταράς Κωνσταντίνος

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΔΩΡΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

                                                         
ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ


Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Αλουμίνιον της Ελλάδος για τη σημαντική δωρεά τους προς το σχολείο, χάρη στην οποία καλύφθηκαν βασικές ανάγκες του εργαστηρίου πληροφορικής σε εποπτικά μέσα. Το Αλουμίνιον της Ελλάδος πρόσφερε πέντε κεντρικές μονάδες για το εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου.
Το παρόν δελτίο τύπου αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης απέναντι στην άμεση και ουσιαστική πράξη του Αλουμινίου της Ελλάδος με την οποία εγκαινιάζεται μια μελλοντική αγαστή συνεργασία ανάμεσα στο ΣΔΕ Ορχομενού και το Αλουμίνιον της Ελλάδος.
Θεωρούμαι χρέος  μας να  κοινοποιήσουμε αυτή τη πράξη η οποία συμβάλλει στην καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών του ΣΔΕ Ορχομενού και αυτή με τη σειρά της θα δημιουργήσει προσδοκίες για το μέλλον τους.  Η ενέργειας σας αυτή θέλουμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες εταιρίες και επιχειρήσεις του νομού Βοιωτίας.
Σας ευχαριστούμε θερμά